Opties per ondertekenaar

Instellingen per ondertekenaar in nieuwe transactie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel beschrijft de opties per ondertekenaar die je mee kunt geven in een nieuwe transactie. Denk bijvoorbeeld aan de naam van de ondertekenaar, herinnertermijn en vervaldatum van de ondertekenlink.

Wanneer je de opties per ondertekenaar niet instelt worden de standaard instellingen gehanteerd.

Waar vind je de opties per ondertekenaar?

Kies in het portaal aan de linkerkant voor het menu Transacties en het nieuwe transactie scherm wordt geopend.

Ga vervolgens naar de blauwe knop aan de rechterkant, zie hieronder:

Het scherm met opties wordt getoond:

De opties worden hieronder beschreven:

Uitnodiging: Wij sturen standaard de e-mail met het ondertekenverzoek, oftewel op uitnodiging. Wilt u zelf een ondertekenlink delen of direct op uw locatie het ondertekenverzoek voltooien? Kies dan hier voor ondertekenen op locatie. Meer informatie over het ondertekenen op locatie leest u in dit artikel.

Verloopdatum per ondertekenaar: Hiermee heb je de mogelijkheid om per ondertekenaar een andere transactie vervaldatum mee te geven. Deze datum wordt getoond als vervaldatum in de e-mail met het ondertekenverzoek naar de ondertekenaar.

Herinneringsinterval in dagen: Je kan hier de herinnerinterval per ondertekenaar ingeven. Automatisch versturen wij herinneringen naar de ondertekenaars die nog niet hebben getekend. De herinnering wordt standaard 7 dagen na de aanmaakdatum van de transactie verstuurd.

Referentie voor ondertekenaar: Hier kan je een extra referentie of kenmerk per ondertekenaar meegeven, denk bijvoorbeeld aan 'koper' en 'verkoper'. Deze referentie wordt bewaard in de transactiedetails en kan je indien gewenst ook exporteren.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of mail naar support@signhost.com