SkyMap Design
Färgsätt punkter, linjer och trianglar

Här beskrivs hur du använder attribut för att färgsätta din design.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att färgsätta punker, linjer och trianglar med hjälp av attribut:

1. Markera din design i objektlistan och gå till editeringsläget i design.

2. Expandera sektionen ATTRIBUT i högerpanelen för design.

3. Klicka i markeringsrutan Färgkodning för att din design ska använda färgsättning via attribut.

4. Klicka på Sätt attribut på objekt.

5. Lägg till standardattributet Färg.

6. Välj en färg som du vill uppdatera på objekt i din design.

7. Använd Markeringsverktyget eller kortkommandot Ctrl för att markera punkter, linjer eller trianglar som du vill ska få färgen.

8. Klicka på ikonen Uppdatera markerade objekt i verktygsraden för att lägga till färgattributet på de markerade objekten.