7. Fakturering
7.27 Faktura - fremsend faktura via email

Hvis du ønsker at sende én faktura flere gange

Opdateret over en uge siden

Hvordan sender man en faktura?

Når du har bogført en faktura kan du bruge Send som email eller som Send mail med specifikationer. Med specifikationer bliver tidsregistreringslisten send sammen med fakturaen.

Du skal blot klikke på den ønskede knap i båndet for oven.

Det kan også gøres fra fakturalisten, hvor du kan markere en enkelt faktura og vælge Send som email i båndet for oven. Fra fakturalisten kan du ikke sende med specifikationer.

Hvis du har brug for at gensende en faktura, som allerede er bogført, skal du bruge samme metode.

Når du klikker på en af knapperne, bliver der automatisk lavet en ny e-mail.

• Modtagerens mailadresse kommer fra Faktura emil på kundens Fakturering fane.

• Emne bliver fakturanummeret og jeres firmanavn.

• Faktura (og tidsregistreringsliste) er vedhæftet som .pdf fil(er).

• Teksten kommer fra Standardtekster. Det er den standardtekst, der hedder InvoiceEmail.

• Der kommer din standard mail signatur på.

Se et eksempel her.