3. Opgaver
3.26 Rulle en eller flere opgaver
Opdateret over en uge siden

Du kan hurtigt rulle mange opgaver samtidig, hvis du ved, at der ikke skal laves ændringer.

Når du skal rulle opgaver, skal du starte med at vælge de opgaver, der skal rulles. Du kan vælge en eller flere opgaver. Når du har markeret opgaverne, kan du enten klikke på Rullet opgave i toppen, eller højreklikke og vælge Opret ny efterfulgt af Rullet opgave.

Dette vindue vises på skærmen, hvor du skal vælge det interval der skal rulles for.

Der er fire kombinationer.

Begge datoer er blanke

Alle timer på opgaven rulles

Udfyldt startdato og blank slutdato

Alle timer rulles fra og med startdatoen og frem.

Blank startdato og udfyldt slutdato

Alle timer rulles frem til og med slutdatoen

Begge datoer er udfyldt

Timer i det angivne interval rulles.

De timer der rulles, er naturligvis kun de timer, der er realiseret eller planlagte, i det valgte interval, på den relevante opgave.

Hvis du markerer Rul planlagt i stedet for tidsregistreret, rulles de planlagte timer. Ellers er det altid de realiseret timer, der rulles til planlagt.

VIGTIGT

1. Vær opmærksom på at når man ruller opgaver, til eksisterende opgaver, slettes alle planlagte timer i det angive interval + 1 år således, at det er det sidste rul der bestemmer hvor mange timer der er planlagt.

2. Deadline rulles kun 1 gang og og rulles første gang opgaven rulles.

3. Når en opgave allerede er rullet, vil et nyt rul af denne opgave, altid ramme den opgave, der blev rullet til i første omgang.

Når du klikke på Ok, kommer denne boks frem. Den placerer sig hurtigt i baggrunden, så du skal lige finde den frem, så du kan se, at opgaverne er ved at blive rullet. Du kan arbejde videre i TimeView imens der rulles. Boksen viser status på rullet og hvis der er fejl, kan du fx sortere efter status, notere dig hvilke opgaver der er fejlet og rulle dem efterfølgende.

Du kan finde meget mere om opgaver her: