3. Opgaver
3.27 Rul af en eller flere opgaver
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

Når du skal rulle opgaver skal du starte med at vælge de opgaver der skal rulles. Du kan vælge en eller flere opgaver. Når du har valgt opgaverne kan du enten tryk "Rullet opgave" i toppen eller højreklikke og vælge "Opret ny" efterfulgt af "Rullet opgave".

Dette vindue popper op hvor du skal vælge det interval der skal rulles for.

Her er der fire kombinationer ved udfyldelse af datoerne.

• Begge datoer er blanke -> Alle timer på opgaven rulles

• Udfyldt startdato og blank slutdato -> Betyder at alle timer rulles fra og med startdatoen og frem.

• Blank startdato og udfyldt slutdato -> Betyder at alle timer rulles frem til og med slutdatoen

• Begge datoer er udfyldt -> Timer i det angivne interval rulles.

De timer der rulles er naturligvis kun de timer der er realiseret eller planlagte i det valgte interval på den relevante opgave.

Markeret "Rul planlagt i stedet for tidsregistreret", så rulles de planlagte timer, ellers rulles altid de realiseret timer.

Vær opmærksom på at når man ruller opgaver, og den rammer en eksisterende opgave, så slettes alle planlagte timer i det angive interval + 1 år. Således at det er det sidste rul der bestemmer hvor mange timer der er planlagt.

Deadline rulles kun 1 gang og og rulles første gang opgaven rulles.

Når først en opgave er rullet så vil et nyt rul af denne opgave altid ramme den opgaver der blev rullet til i første omgang.

Når du har trykket "Ok" kommer denne fane op i baggrunden hvor du kan se opgaverne er ved at blive rullet. Du kan godt foretage dig andet imens.