Vestigingsinstellingen

Lees hier wat alle verschillende instellingen voor je vestiging doen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op deze pagina vind je het merendeel van alle instellingen in Eitje. Deze instellingen stel je per vestiging in. Heb je dus meerdere vestigingen, dan moet je deze voor elke vestiging apart instellen.

Open API

Bovenaan vind je de koppelgegevens voor de open API. Deze heb je nodig indien je een koppeling wilt realiseren tussen Eitje en andere software. Je leest er alles over in dit artikel.

<a href="mailto:CleanShot+2023-11-13+at+12.15.51@2x.png" target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">CleanShot+2023-11-13+at+12.15.51@2x.png</a> (1368×278)

Algemeen

Als je begint met Eitje staat je account op 'Inrichtingsmodus'. Dit betekent dat je teamleden nog geen e-mails ontvangen (bijvoorbeeld om hun account te activeren of over geplande shifts). De inrichtingsmodus is te herkennen aan de grote blauwe balk bovenaan je scherm:

Zodra je de inrichtingsmodus uitzet, zullen er wel e-mails verstuurd worden. Beslis je toch op een later moment om de inrichtingsmodus terug aan te zetten, dan kan je dat hier bij de algemene instellingen doen. Lees hier alles over de inrichtingsmodus.

Planning en beschikbaarheid

Onder het kopje 'Planning en beschikbaarheid' kan je de volgende instellingen instellen. Klik op een categorie om naar het bijhorend artikel te gaan.

Urenregistratie

Onder het kopje 'Urenregistratie' vind je de instellingen voor de urenregistratie en de knop voor maaltijdvergoeding.

Financieel

Onder het kopje 'Financieel' kan je het volgende instellen. Klik op een categorie om naar de bijhorende uitleg te gaan.

Contracten

Onder het kopje contracten kan je instellingen voor de verschillende contracttypes aanpassen, denk aan de omrekenfactor en verloffactor.

Ook kan je hier de salarisperiode instellen. Met deze instelling kan je instellen wat de startdatum is van een loonperiode. Ook kan je aangeven wat de duur van een periode is of hoeveel uur een fulltime werkweek is. De instellingen kunnen per contracttype verschillen.

Informatie

Hier kan je invullen waar het bedrijf gevestigd is. Het adres dat je hier invult bepaalt ook voor welke locatie je de weersvoorspelling ziet op het rooster.