Algemene vragen
Beschikbare connectors op een station identificeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Electra app biedt een reeks informatie over de connectoren van elk station.

🔌 Soorten connectoren die op het station worden gebruikt

• Op de kaart op de startpagina: klik op de pin van een station en vervolgens op Bekijk stationsgegevens.

• Blader omlaag door het menu Plaatsen en connectoren door op de ➕ knop te klikken

• De connectoren op elke plaats worden weergegeven door pictogrammen

In het bovenstaande voorbeeld zijn 01 en 02 uitgerust met een CCS-connector en is 02 ook uitgerust met een type 2-connector.

💡 Klik hier om de pictogrammen van de verschillende soorten connectoren te begrijpen

🚦 Beschikbaarheid van connectoren

De app geeft ook realtime informatie over de beschikbaarheid van spots en connectoren op een station.

In de details van het geselecteerde station, in het menu Plaatsen en connectoren, kunnen verschillende statussen verschijnen:

🟢 Beschikbaar in groen

🟠 Gereserveerd of in gebruik in oranje

🔴 Buiten dienst in rood

💡 Als een connector in gebruik is en er is een tweede connector gekoppeld aan dezelfde sleuf, dan wordt deze laatste onbeschikbaar. Er kan maar één oplaadsessie per slot aan de gang zijn.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com ⚡️