Medarbejdere
Hvordan redigerer jeg en medarbejder?
Opdateret over en uge siden

Hvis du har brug for at redigere i informationerne på en medarbejder, vil du kunne følge denne guide:

• Gå under Medarbejdere i menuen

• Find den medarbejder, hvor du gerne vil redigere oplysninger på. Det kan du gøre ved at skrive medarbejderens navn eller nummer oppe i søgefeltet i højre hjørne

• Nu skal du højreklikke på medarbejderen

• I den lille menu der kommer frem, skal du vælge Rediger

• Der vil nu komme et nyt vindue frem med medarbejderinformation og medarbejderadresse

• Her vil du eksempelvis kunne ændre medarbejderens navn, e-mail og adresse

• Nederst i dette vindue kan du bestemme om medarbejderne må indberette på alle sager. Hvis medarbejderne må indberette på alle sager, skal de have global adgang til alle projekter

• Nederst i vinduet vil du også kunne vælge, om medarbejderen skal kunne oprette/redigere på projekter og kunder i app’en

• Når du har lavet dine ændringer, skal du trykke på Gem på den grønne knap

Obs. Har du en integration til E-conomic? Hvis du har en integration til E-conomic vil du ikke kunne ændre medarbejdernummer på medarbejderen, da dette er låst i E-conomic.