Kunder
Hvordan redigerer jeg en kunde?
Opdateret over en uge siden

Hvis du for eksempel har brug for at ændre navn, nummer eller adresse på en oprettet kunde, skal du gøre således:

• Gå under Kunder i menuen

• Gå ind på kundens oplysninger på én af følgende måder:

• Højreklik på kunden og vælg Rediger i den lille menu, der kommer frem

• Klik én gang på kunden og tryk på blyanten, der kommer frem i højre side

• I vinduet, der kommer frem med kundeinformationer, kan du nu redigere oplysningerne

• Til sidst skal du trykke på Gem på den grønne knap

Obs. Har du en integration til e-conomic? Hvis du vil ændre i kundens oplysninger, er det kun nødvendigt, at gøre det i enten Intempus eller E-conomic. Oplysningerne vil blive synkroniseret fra det ene system til det andet.