App builder
Hvordan kopierer jeg en eksisterende arbejdskategori?
Opdateret over en uge siden

Har du allerede en arbejdskategori, du gerne vil have kopieret til en anden arbejdsmodel, kan du følge nedenstående guide:

• Gå under app builder i menuen

• Tryk på den fane, der hedder Arbejdskategorier oppe i venstre hjørne

• Find den arbejdskategori du gerne vil kopiere og markér denne ude på den farvede cirkel

• Nu kommer der en bjælke frem nede i bunden af siden, hvor du skal klikke på de tre prikker og vælge Kopiér til

• Der vil nu komme et nyt vindue frem, hvor du skal vælge hvilken arbejdsmodel, du gerne vil kopiere arbejdskategorien hen til

• Hvis du også gerne vil kopiere de underliggende aktiviteter, skal du sætte et flueben i dette felt

• Derefter skal du trykke Gem på den grønne knap

Nu vil du have fået en kopi af en allerede eksisterende arbejdskategori, men på en anden arbejdsmodel. Det er kun muligt at kopiere en arbejdskategori til en anden arbejdsmodel og ikke til den samme arbejdsmodel.