App builder
Hvordan opretter jeg en arbejdsmodel?
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil oprette en helt ny arbejdsmodel i Intempus kan du følge nedenstående guide. Hvis du i stedet vil kopiere en eksisterende arbejdsmodel, kan du læse mere om dette her.

• Gå under App Builder i menuen

• Her skal du klikke på den fane, der hedder Arbejdsmodeller oppe i venstre side

• Efterfølgende skal du trykke på plusset nede i højre hjørne

• I det nye vindue, der kommer frem skal du give din nye arbejdsmodel et navn

• Til sidst trykker du på Gem på den grønne knap

Nu har du din arbejdsmodel, men det er også nødvendigt at oprette arbejdskategorier og aktiviteter til arbejdsmodellen. Først skal du oprette arbejdskategorier, det kan du læse mere om her.