Afvigelsesdetektion
Hvordan tillader man notifikationer fra Intempus på sin telefon?
Hvordan tillader man notifikationer fra Intempus på sin telefon?
Marina Overbye avatar
Skrevet af Marina Overbye
Opdateret over en uge siden

Det er nu muligt for medarbejderne at få push-beskeder på deres telefoner, hvis de mangler at indberette deres timer i Intempus. Dog skal medarbejderne have tilladt notifikationer på deres telefoner, før de vil kunne modtage notifikationer fra Intempus app'en.

Du kan læse herunder, hvordan man tilladder notifikationer på sin telefon.

Guide til iphone

1. Åben app'en Indstillinger på din telefon

2. Gå under Notifikationer

3. Find Intempus og klik på den

4. Herinde kan du tillade notifikationer og styre indstillingen for notifikationerne

Guide til android

1. Åben app'en Indstillinger på din telefon

2. Gå under Apps

3. Herinde skal du finde Intempus og klikke på den

4. Under Meddelelser kan du tilladde meddelelser og styre indstillingen for meddelelserne