Hoe tewerkstellingspercentages gebruiken?

Je kan nu de activiteitspercentages voor je werknemers rechtstreeks in Mbrella instellen.

Manon Lambert avatar
Geschreven door Manon Lambert
Meer dan een week geleden bijgewerkt
image

Wat zijn tewerkstellingspercentages ?

Je kan nu de activiteitspercentages voor je werknemers rechtstreeks in Mbrella instellen. Wanneer het tewerkstellingspercentage verandert, wordt het mobiliteitsbudget van de werknemer onmiddellijk en nauwkeurig aangepast.

Laten we een voorbeeld nemen: Stel dat iemand overstapt naar een deeltijdse functie met een tewerkstellingspercentage van 80%. Het is niet meer nodig om dit handmatig aan te passen, hun mobiliteitsbudget is perfect afgestemd en biedt nu 80% van het gebruikelijke bedrag.

Met deze functie dekken we elke mogelijke loopbaangebeurtenis en de impact ervan op het mobiliteitsbudget:

• Een verandering in functie

• Loopbaanonderbreking

• Be毛indiging van een contract

• Verandering in tewerkstellingspercentage

• Enz.

Hoe doe je dit?

Stel de activiteitsratio in via de persoonlijke gegevens van een werknemer of gebruik onze openbare API of import van bulkbestanden om activiteitsratio's in bulk te beheren.

馃憠 Activeer de activiteitspercentages in uw Instellingen > Personalisatie > Budgetten

Deze functie is alleen mogelijk voor bedrijven die Gebruikersgroepen gebruiken