Alla samlingarTidrapportering
Exportera traktamente i Mowin

Exportera traktamente, hantering av den exporterade Excel-filen, tips för hantering av traktamente och resekostnader.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Varför du exporterar traktamente

Att exportera traktamente innebär att du samlar all relevant information om tjänsteresor och traktamenten i en överskådlig fil. Detta underlättar:

1. Löneadministration

2. Bokföring

3. Rapportering till Skatteverket

4. Översikt över resekostnader

Hur du exporterar traktamente i Mowin

Alternativ 1 :

1. Navigera till tidrapportering

Ikonen av en klocka

2. Välj lista
    klicka på Lista i menyn

3. Ange datumintervall
    Ställ in start- och slutdatum för perioden du vill exportera

4. Exportera data
    Leta efter bil-ikonen i övre högra hörnet
    Klicka på ikonen för att starta exporten

Alternativ 2 :

1. Navigera till tidrapportering

Ikonen av en klocka

2. Välj Månad eller veckovy
    Välj vilket alternativ som passar dig

3. Klicka på en användare
    välj en användare du vill se traktamente för

4. Klicka på utskiftsikonen i högra hörnet
    Leta efter utskiftsikonen i övre högra hörnet

5. Skriv ut PDF

Välj att spara

Hantera den exporterade filen

• En Excel-fil laddas nu ner till din dator

• Filen innehåller alla resor markerade som traktamente inom valt datumintervall

• Informationen är sorterad per utförare och därefter per datum

Nyckelord: Traktamente, Exportera traktamente,Tidrapportering, Tjänsteresor, Resekostnader, Löneadministration, Bokföring, ,Excel-export, Datumintervall, Reseersättning, Skattefri ersättning, Kostnadshantering, Personaladministration, Affärssystem, Tidsrapportering, Reseräkning, Utlägg