Hoe kom je door de levels?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om niveaus te stijgen, moet je perfecte contracties verzamelen. Hier is hoe het werkt:

1. Perfecte Contracties Verzamelen in Games:

• Tijdens het spelen, volg je de contractiepatronen zonder enige obstakels te raken.

• Wanneer je een patroon succesvol voltooit, verschijnt er een "perfect" op het scherm.

• Deze "perfects" stapelen zich op aan de bovenkant van je scherm. Je kunt daar zien hoeveel perfecte contracties je nodig hebt om het volgende niveau te bereiken.

2. Je Voortgang Controleren:

• Je kunt je voortgang ook bekijken door naar Instellingen > Mijn programma > Je huidige doel te gaan. Onder elk niveau zie je het aantal perfecte contracties dat voor elk niveau vereist is.

3. Niveau Vooruitgang:

• Zodra je het vereiste aantal perfecte contracties voor je huidige niveau bereikt, gaat de app automatisch naar het volgende niveau.

• De perfecte contractiemeter wordt dan gereset voor het nieuwe niveau.

4. Niveau 20 Bereiken:

• Na het bereiken van niveau 20 van je programma, blijven perfecte contracties zich opstapelen.

• Echter, je zult niet meer stijgen in niveaus voorbij niveau 20.

We hopen dat dit je helpt te begrijpen hoe je door de niveaus kunt vorderen. Blijf oefenen met die perfecte contracties en geniet van je reis!