Apparaatzorg & Probleemoplossing
Het personage doet het tegenovergestelde van wat ik doe

Het personage gaat omhoog als ik ontspan en omlaag als ik samentrek / het personage doet het tegenovergestelde van wat ik doe

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Is het je opgevallen dat tijdens je Perifit-training het personage op het scherm een eigen wil lijkt te hebben? Het gaat omhoog als je ontspant en omlaag als je samentrekt, waarbij het tegenovergestelde gebeurt van wat je probeert te bereiken. Het kan echt frustrerend en verwarrend zijn.

Oorzaak

Dit gebeurt als je bekkenbodemcontracties niet goed aanslaan. Als je de samentrekkingen niet goed uitvoert, interpreteert de app je bewegingen verkeerd, wat leidt tot het onverwachte gedrag van het personage.

Oplossing

Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen weer op het juiste spoor te komen en de controle te behouden:

• Laten we beginnen met een korte test met je Perifit Care in de hand.

• Zet je Perifit Care aan en houd hem in je hand

• Start het Oefenruimte op het tabblad Oefeningen (sluit de Perifit Care aan en kalibreer hem indien nodig).

• Druk de onderste sensor in uw vuist en vervolgens de bovenste sensor. Dit helpt u visueel te begrijpen welke sensor op welke spieren reageert.

• Als je eenmaal beter begrijpt hoe het werkt, kun je dit in de praktijk brengen met je Perifit Care inserted:

• Neem de tijd en probeer een bekkenbodemcontractie te doen. Kijk naar het scherm en zie hoe de 2 pinnen bewegen:

• Je eerste doel is om de groene pin te laten bewegen om te begrijpen hoe het voelt, en vervolgens om de rode pin op afstand te houden of in ieder geval lager dan de groene. Je wilt dat je bekkenbodem je beschermt tegen buikdruk die je organen naar beneden duwt.

Vergeet niet om het rustig aan te doen en je te concentreren op het correct uitvoeren van de weeën. Het gaat er niet om je door de oefeningen te haasten, maar om ze goed te doen. Met oefening en geduld zul je al snel als een pro met het personage overweg kunnen.

Blijf doorgaan en aarzel niet om contact op te nemen via de ? knop van de app als je meer hulp of begeleiding nodig hebt. We zijn er om je bij elke stap op weg naar een betere bekkenbodemgezondheid te ondersteunen!