Kopiera en design

Här beskrivs hur du duplicerar (eller kopierar) en design för att skapa en kopia av objektet.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att duplicera en design för att skapa en kopia av originalet.

1. Markera den geometri i objektslistan under DESIGN du önskar skapa en kopia av.

2. Klicka på ikonen med punkter för att visa fler funktioner och klicka på Duplicera.

3. Dialogen Namn på kopian visas där du anger det nya namnet på kopian.

4. Klicka på Bekräfta för att skapa kopian av designen.