layout.skip_to_main_content
Alle collectiesBetalen en factureren
Een betaalmiddel toevoegen in de app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het toevoegen van een betaalmiddel is essentieel om een factuur te kunnen betalen via de Electra app 💡

⚙️ Hoe?

Klik op de startpagina van de app op het pictogram linksboven om naar het menu te gaan.

Selecteer vervolgens "Betaling" en klik op "Toevoegen" rechtsboven in het scherm.

Vul vervolgens de gevraagde informatie in en klik op "Doorgaan" 👇

Het betaalmiddel is toegevoegd ✅

💡 Je kunt op elk moment een ander betaalmiddel toevoegen door dezelfde stappen te volgen.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com