Google Pay en Apple Pay
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt nu Apple Pay en Google Pay gebruiken om te betalen op de Electra app.

💡 Deze functie moet geactiveerd zijn op de smartphone.

⚙️ Hoe werkt dit?

De mobiele betaaldienst wordt automatisch gedetecteerd en aangeboden als een alternatief betaalmiddel wanneer de oplaadsessie wordt gelanceerd.

Je hoeft er alleen maar op te klikken om het als betaalmiddel te selecteren.

Er verschijnt een bericht over de bankafdruk op het scherm.

Om hier meer over te weten te komen, bekijk dit artikel hier 🤓

Je krijgt een pagina om je klaar te maken om op te laden, en je bent helemaal klaar! 🚀

🚗 Dit betaalmiddel kan niet worden gekoppeld aan de Autocharge functie.

📱 Is de functie ingeschakeld op de smartphone?

Als de functie is uitgeschakeld op de telefoon, wordt het volgende scherm weergegeven:

Indien nodig kun je de 'Portemonnee'-app van de telefoon raadplegen om deze functie in te schakelen.

💡 De mobiele betaaldienst is gekoppeld aan de telefoon zelf en niet aan de Electra app.

De app kan niet worden gebruikt om de functionaliteit of de zichtbaarheid ervan te wijzigen of te verwijderen.

💳 Wat als er geen creditcard is toegevoegd aan de app?

Geen zorgen, dit is niet verplicht!

Op de app staan opgeslagen creditcards altijd bovenaan het tabblad Betaling.

Als de mobiele betaalservice actief is, wordt deze weergegeven onder de geregistreerde creditcards, zelfs als er geen geregistreerd zijn.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com ⚡️