Jouw homepagina in Learned
Sylvano Verweijen avatar
Geschreven door Sylvano Verweijen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de homepagina biedt je het nodige overzicht van alles wat je nodig hebt omtrent jouw jaarlijkse of 1-1 gesprekken, carrière en jouw ontwikkeling. Door middel van jouw taken en next steps kan je direct aan de slag met de voorbereiding of opvolging van jouw gesprekken.

Taken

Op jouw homescherm staan alle taken waar je als Learned gebruiker mee aan de slag kan. Taken ontstaan vanuit verschillende modules in het platform. Zo kan je taken als hieronder weergegeven verwachten:

Taken ten behoeve van een (ontwikkel)gesprek of evaluatie:

Voor jou als medewerker:

• Het schrijven van een zelfevaluatie

• Het uitvragen van peers (directe collega's)

• Het afronden van jouw gesprek

Voor jou als coach:

• Het geven van input/ schrijven van een evaluatie over jouw teamleden

• Het inplannen van een datum en tijd voor het fysieke gesprek

• Het afronden van het gesprek

Voor jou als peer:

• Het geven van input voor een van jouw directe collega's

Overige taken (afhankelijk van de bedrijfsinstellingen):

• Taken om jouw doelen bij te werken

• Taken om feedback of complimenten uit te wisselen

• Taken om een vragenlijst in te vullen

Volgend gesprek

Onder 'Aankomend gesprek' vind je jouw eerstvolgende ontwikkelgesprek. Door erop de klikken kom je in het gespreksrapport uit en kun je je voorbereiden aan de hand van de taken uit de takenlijst.

Next steps

De Next steps vind je terug aan de rechterkant op het homescherm. Dit zijn actiepunten die voortkomen vanuit een (1-1) meeting of (ontwikkel)gesprek. Op het homescherm wordt er vertoond of, en hoe veel, Next steps je open hebt staan. Klik erop om naar jouw overzichtspagina met jouw Next steps te gaan. Je kan eenvoudig de taken (in bulk) afvinken zodra je deze gereed zijn.

Huidige rol(len)

Ook wordt er op jouw homepagina vertoond welk rolprofiel er aan jou als gebruiker gekoppeld is. Klik op jouw huidige rol om naar de Carrière pagina te gaan. Wil je meer weten over de Carrière pagina? Lees dan dit artikel.

Mijn coach(es)

Op de homepagina wordt aangegeven wie jouw coach is. Dit komt in de meeste gevallen overeen met een manager/ leidinggevende. Jouw coach zal de aangewezen persoon zijn om jou van input voorzien voor de aankomende gesprekken.

Mijn team(s) - Coach only

In het geval dat je een coach bent van een team in jullie bedrijfsomgeving, wordt er ook op de homepagina weergegeven aan welk team je leiding geeft. Klik op 'My team' om in jouw teamomgeving terecht te komen. Meer weten over de teamomgeving? Lees dan dit artikel.