Alle collectiesTrainingsprogramma's & PrestatiesAlles over training
Hoe start ik mijn programma opnieuw op of ga ik een niveau omlaag
Hoe start ik mijn programma opnieuw op of ga ik een niveau omlaag
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt het niveau van uw trainingsprogramma aanpassen om opnieuw te beginnen of gewoon een niveau te verlagen als u vindt dat de app u te snel heeft opgewaardeerd.

1. Ga naar Instellingen > Mijn programma

2. Tik op uw huidige doel (Bijv: Doel 2 - Basis van Contractie Kwaliteit)

3. Aan de onderkant van het scherm zou u een kaart moeten zien

4. Tik erop om een niveau te verlagen

5. In het pop-up venster, kies het niveau waar u naar terug wilt gaan

6. Bevestigen

7. Et voilà

U kunt normaal terugkeren naar de training, het nieuw geselecteerde niveau zal worden afgespeeld.

⚠️ Als u op niveau 1 van doel 2 bent, kunt u niet teruggaan naar de eerste training. Om inhoud te vinden over hoe Perifit te gebruiken, zie hier