Alle samlingerLandingssider (Legacy)
Landingssider: Introduktion
Opdateret over en uge siden

Strømlin dine informationsprocesser med Landingssider

Landingssider gør det muligt at give dine kunder og kontakter adgang til at se og opdatere udvalgt data i dit webCRM system.

Du kan tænke på landingssider som webCRM sider for dine kunder og kontakter med begrænset dataadgang til nogle elementer i dit webCRM system. Du kan også tænke på Landingssider som en udvidelse af din virksomheds hjemmeside, der muliggør to-vejs kommunikation med dine webside besøgende, baseret på data i dit webCRM sytem.

Du kan konfigurere og benytte landingssider uden særlig viden om HTML eller programmering. Hvis du ønsker at gøre brug af mere avancerede designfunktioner, er det nyttigt med noget grundlæggende viden om HTML og CSS. Kontakt venligst webCRM, hvis du har brug for hjælp.

Din kontakt kan tilgå Landingssider på to måder:

• Fra link i e-mails du sender til Personer gennem webCRM

• Fra din hjemmeside som kan inkluderer en portal

Eksempler på typisk brug af landingssider kan være:

• Opret nye tilmeldinger til nyhedsbrev fra hjemmeside

• Dine kunder kan oprette Supportsager og se status for igangværende sager

• Oprettelse af portal hvor dine kunder kan logge ind

• Opdatering af kundedata i webCRM

En landingsside kan fx. se sådan ud:

Læs vores dokumentation om landingssider her: