Alle samlingerLandingssider (Legacy)
Landingssider: Konfiguration
Opdateret over en uge siden

For at opsætte Lansingssider skal du gå til Konfiguration →Integration →Landingssider.

Der er mange forskellige typer Landingssider tilgængelige, afhængig af hvilke datatyper du har slået til i dit webCRM system.

Du kan oprette så mange Landingssider af hver type som du ønsker.'

Temaer

Før du kan benytte Landingssider skal du opsætte Temaer. Gå til Konfiguration --> Integration --> Landingssider --> og tryk på Temaer i højre side af billedet. Den øverste del af Temaer illustrerer elementerne og stilene for temaet.

Du kan uploade det billede du ønsker til topgrafik, hvilket vil blive brugt som header på Landingssiden.

Du vælger de skrifttyper du ønsker at benytte for de forskellige dele af Landingssiden.

Du kan aktivere en Organisation/Person info sektion, der vil vise detaljer om den Organisation/Person der ser Landingssiden, inklusiv billede og/eller logo. Du kan også undlade at vise denne sektion.

Den nederste halvdel af temaet indeholder detaljerede indstillinger. Den valgfri Bodystyle can bruges til at tilføje et billede til baggrunden, eksempelvis en form for mønster. Når en sådan stil er tilføjet benyttes baggrundsfarven ikke.

Eksempel på Bodystyle:
background-image: url('http://www.yourwebsite.com/images/landingbackground.png');

Det valgfri HTML sidehoved og sidefod kan benyttes til at tilføje HTML som du ønsker. Det kan for eksempel være en række menuknapper identisk til din hjemmeside, der giver brugeren mulighed for at tilgå din hjemmeside direkte eller navigere tilbage til din hjemmeside, hvis det er en Ny kontakt-Landingsside.

Bemærk Din HTML kode vil blive placeret i et tabelelement: [din kode]

Du kan kun ændre og bruge standardskrifttyperne og du kan eventuelt tilføje dine egne brugerdefinerede skrifttyper ved disse.

For at se et eksempel på de Landingssider du designer bedes du vælge en Person. Data relateret til denne Person vil blive brugt som eksempler, for at forhåndsvise siden.

Benyt ikke Iframes

For at integrere med din hjemmeside kan du blot tilføje en knap eller et link (som beskrevet ovenfor), der åbner Landingssiden i et nyt vindue eller i det samme vindue.

Teknisk kan du indlejre Landingsside linket i din egen hjemmeside i en I-frame, men Safari og Internet Explorer blokerer brugen af I-frames til at køre sessioner i et andet domæne end hovedvinduets domæne. Besøgende skal dermed sænke deres standard privatindstillinger i deres browser for at få det til at virke, hvilket ikke er realistisk.

Læs vores dokumentation om landingssider her: