Alle samlingerLandingssider (Legacy)
Landingsside: Dokumenter
Opdateret over en uge siden

Du kan tillade Personer at uploade og downloade Dokumenter fra Landingssider.

Gå til Konfiguration → Drop down-lister → Specifikke dokumenter og udvælg hvilke mapper der skal kunne uploades Dokumenter til fra Landingssider. Hvis der er mere end en mappe tilgængelig bliver Personen bedt om at vælge mappe. Når du opretter eller redigerer et Dokument i dit webCRM system skal du aktivere det til download/upload fra Landingssider.

Læs vores dokumentation om landingssider her: