Alle samlingerLandingssider (Legacy)
Landingssider: Ny kontakt
Opdateret over en uge siden

Landingssiden Ny kontakt er tiltænkt din hjemmside. HTML koden til disse er vist i toppen af skærmen. Den første kode vil åbne Landingssiden i det samme vindue/fane, men den anden kode vil åbne Landingssiden i et nyt vindue (eller fane).

Ny kontakt Landingssiden kan blive oprettet og/eller tilføjet til eksisterende Organisationer og Personer. Når tilføj til eksisterende muligheden er valgt, vil systemet automatisk forsøge at identificere Organisationen/Personen. Det søger først efter en matchende e-mail adresse, derefter e-maildomæne og til sidst et matchende Organisationsnavn. Hvis det ikke findes et match i webCRM, vil der blive oprettet en ny Organisation/Person i webCRM.

Det valgfri sidehoved/sidefod HTML vil overskrive standard sidehovedet/sidefoden.

Du vælger det data der skal vises ligesåvel som hvilke felter der er obligatoriske.

Bemærk: Du skal skrive en overskrift, for at feltet bliver aktivt.

Når du opretter eller opdaterer en Person kan du samtidig oprette en Aktivitet, Supportsag, Tilbud/Ordre og Produk. Du kan bruge skjulte felter til at indsætte værdier for de datatyper du opretter. Skjult data vises ikke til den der udfylder siden, men opdaterer datafelterne med de valgte værdier. Hvis Tilbudsnummer efterlades blankt vil det blive nummereret automatisk, såfremt det er aktiveret i systemet.

Godkend / Afvis

Du kan aktivere Godkend før oprettelse for Ny kontakt landingssiden, hvilket giver dig mulighed for at gennemgå hvert input og godkende eller afvise det, før entiteterne er oprettet i webCRM. Du vil se et ikon på forsiden, når der er nye data input at godkende.

Du kan også vælge at gå direkte videre til en anden Landingsside af typen Rediger egne data, efter oprettelse af en Person. På den måde kan den nye Person også uploade Dokumenter og tilføje/redigere anden information.

Alle andre indstillinger er identiske til Landingssider for at vise/redigere data.

Eksempel på Ny kontakt:

Læs vores dokumentation om landingssider her: