Landingssider: Portal
Opdateret over en uge siden

Benyt portal landingssider hvis du ønsker at stille en portal til rådighed fro dine kunder, så de kan logge ind når de ønsker og vælge blandt en række muligheder du giver dem. Hvis du vil supportere flere sprog skal du lave en Portal side for hvert sprog.

Linket til Portal landingssiden er ment til at blive kopieret til jeres hjemmeside eller sendt til kontakperonser i en email. HTML koden til dette er vist i toppen af skærmen. Den første HTML kode åbner Landingssiden i det samme vindue/fane, mens den anden HTML kode åbner landingssiden i et nye vindue/tab.

Du kan vælge at bruge Personens email, mobiltelefon nummer eller navn som bruger ID til Login siden. Vi anbefaler at benytte email adressen som bruger ID.

Hvis du ønsker at en ny kontakt kan oprettes som Person i dit webCRM system fra Login siden, så vælg hvilken Landingsside af typen Ny kontakt, der skal bruges til dette formål.

Du kan tillade alle Personer at tilgå Portal siden eller du kan begrænse afgang til Personer der matcher et bestemt kriterie du vælger. Du kan ændre alle tester benyttet til Portalen.

Hver Portalside understøtter 1 til 15 af de Landingssider du har oprettet.

For hver mulighed er yderligere indstillinger tilgængelige

Du vælge Landingssiden der skal bruges for denne mulighed.
Du kan vælge en Status der begrænser dataadgang.
Du kan vælge om Personen kun skal kunne se data.

Eksempel på loginside til Portal:

Organisationsindstillinger

Normalt vil du vælge Organisationer = Egne, hvilket betyder at kun data der tilhører Personens Organisation er tilgængelig. Du kan også vælge relaterede Organisationer, hvis du har aktiveret relationer i dit system. I det tilfælde kan du vælge alle relaterede Organisationer eller begrænse det til en specifik type relation du har defineret i dit system, f.eks. Datterselskab.

Brugen af relaterede Organisationer åbner for en række muligheder, for eksempel:
Hvis du driver en bygningsservice med en række associerede service organisationer og personer kan du benytte relationer til at associere disse med de Organisationer de servicerer. Og så kan du benytte Portalen til at tildele service opgaver og tillade service personerne at give feedback.

BEMÆRK: Hvis du bruger Portal sider i forbindelse med at se og redigere data for relaterede Organisationer må Rediger egne data sider kun indeholde Organisations felter og ikke Person felter.

Hvis du har aktiveret Relationer skal en Organisation vælges fra den præsenterede liste, før en Landingsside kan vises. På samme måde skal den data der skal arbejdes med vælges fra den præsenterede liste før Landingssiden kan vises.

Kodeord

Du kan oprette og redigere et kodeord på en Persons side i dit webCRM system.

Hvis en person har indtastet forkert kodeord kan du nulstille forkert kode tælleren i Adgangsstatus feltet. Minimumlængden for et kodeord er 6 karakterer og systemet skelner mellem små og store bogstaver.

Hvis der ikke er sat et kodeord for en Person opretter Portalen automatisk et tilfældigt kodeord og Personen kan få dette tilsendt til din email, hvis der eksisterer en gyldig email på Personen i webCRM.

Det er kun muligt at sende kodeordet via email, hvis en unik person kan identificeres i webCRM ud fra bruger ID'et. Hvis ingen eller flere personer har det samme bruger ID i webCRM kan portalen ikke sende koden via mail. Det kan f.eks. være hvis personene endnu ikke er oprettet eller hvis personene ligger der flere gange, eksempelvis i forskellige virksomheder.

Ved forkert adgangskode ser loginsiden sådan ud:

Læs vores dokumentation om landingssider her: