Alle samlingerLandingssider (Legacy)
Landingssider: Vis / Opdater data
Opdateret over en uge siden

Der er Landingssider tilgængelige for hver datatype du har slået til i dit webCRM system.

• Organisationer / Personer

• Aktiviteter

• Møder

• Tilbud

• Ordrer

• Produkter

• Supportsager

Konfigurationen af disse forskellige Landingssider er ret ensartet og de kan sendes via e-mail til eksisterende Personer i webCRM. Det gøres ve at indsætte en flettefelt med linket til Landingssiden i e-mail Skabelonerne i webCRM. Disse Landingssider kan også bruges til portalsider.

Skriv tekst og vælg den skrifttype du ønsker at bruge til Send knappen og beskeden brugeren vil få efter afsendelse.

Du kan sætte linket til automatisk at udløbe et antal dage efter emailen er udsendt.

Der kan sendes en notifikation via e-mail til en specifik webCRM Bruger, hver gang en kontakt har brugt Landingssiden. Du kan beslutte om kontaktens input skal opdatere de faktiske datafelter i webCRM eller skrive den opdaterede information i Aktivitetsloggen eller begge denne. Siden kan også automatiske oprette eller opdatere en aktivitet.

Du kan aktivere udvalgte Rapporter, som Personen kan se. Design rapporten som du ville lave enhver anden rapport i webCRM og gør den aktiv på Landingssiden.

Du kan vælge hvilken data der skal vises på Landingssiden og konfigurere om feltet skal være obligatorisk at udfylde, om det må opdateres eller om det kun skal vises. Dette inkluderer muligheden for at downloade og uploade Dokumenter.

Du kan også inkludere nogle yderligere datafelter. Denne data er ikke tilknyttet specifikke datafelter i webCRM og inputtet vil kun blive vist i e-mailnotifikationen og Aktivitetsloggen.

Endeligt kan du skrive noget fritekst i toppen, midten og bunden af siden. Det er nyttigt til instruktion til den besøgende, om hvordan de skal bruge Landingssiden.

Efter at den besøgende har klikket på Send knappen (husk at du kan ændre knappens tekst), kan du have en side med yderligere information. Denne bekræfter overfor den besøgende at deres indsendelse var suscesfuld og giver dig mulighed for at give den besøgende en yderligere besked. Det kan se ud som herunder: