Indberetninger
Hvordan laver jeg udtræk til excel?
Opdateret over en uge siden

Det er muligt i Intempus at trække forskelligt data ned til et excel ark. Du kan for eksempel lave et udtræk over Indberetninger, Medarbejdere, Projekter, Kunder og Varer.

For at lave et udtræk af data til et excel ark, skal du gøre således:

• Gå under det ønskede punkt i menuen - for eksempel Indberetninger

• Aktiver de kolonner du gerne vil have data på, tryk på de tre lodrette striber ved siden af søgefeltet.

• I rækken med kolonner er der et download symbol med en pil ⤓, der hedder “Eksporter viste til Excel”

• Denne pil skal du trykke på, hvor filen begynder at blive downloadet

• Nu er filen blevet hentet og du vil kunne finde den på din computer