Sähköpostikyselyn asettaminen usealla kieliversiolla

käännös, käännökset, kieliversio, kieliversiot, sähköpostikampanja kieliversioilla, sähköposti, sähköpostikampanja, kieliversion asetukset

Michaela Isaksson avatar
Tekijä: Michaela Isaksson
Päivitetty yli viikko sitten

Feedbacklyn uuden kieliversio-ominaisuuden avulla voit luoda ja lähettää sähköpostikyselyn usealla eri kieliversiolla. Tämän ominaisuuden myötä sinun ei tarvitse luoda useaa eri sähköpostikampanjaa eri kielille, vaan voit hyödyntää yhtä kampanjaa/ sähköpostipohjaa usealle eri kielelle. Kysely lähetetään vastaanottajalle metadatasta löytyvän kielen mukaan.

Seuraa näitä ohjeita luodaaksesi kieliversioidun kampanjan:

1. Aloita luomalla kysely. Suosittelemme lisäämään samat kielet kyselyyn, kuin mitä olet lisäämässä kieliversioina sähköpostipohjaan.

2. Kun kysely on valmis, sinun tulee julkaista kysely oikeasta yläkulmasta, ja sen jälkeen valita Sähköpostikampanja mittauspisteeksi.

3. Seuraavassa vaiheessa on aika luoda sähköpostin sisältö, ja lisätä kieliversiot joita haluat sähköpostikampanjaan. Klikkaa muokkaa- ikonia oletuskielen vierestä, ja valitse toivotut kielet.

4. Tämän artikkelin esimerkissä valittiin suomi, ruotsi ja englanti kampanjan kieliversioiksi. Kun olet valinnut kielet, voit lisätä sisällön erikseen jokaiseen kieliversioon klikkaamalla sen lipun kuvaketta jota olet muokkaamassa.

Huomaa, että kun olet lisännyt sisällön, voit tallentaa pohjan myöhempää käyttöä varten klikkaamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna viestipohja-painiketta. Kieliversioidussa kampanjassa jokaisen kieliversion viestipohja tulee tallentaa erikseen. Näin pääset helposti myöhemmin käyttämään ja muokkaamaan viestipohjaa klikkaamalla Lataa viestipohja. Tämä säästää aikaa ja nopeuttaa sähköpostikyselyiden lähetystä myöhemmin.

5. Muista myös lisätä yhteystietolista vastaanottajista kampanjaasi.

Tärkeä vaihe kieliversioidun kampanjan luomisessa

Jotta kieliversiot toimivat tarkoituksenmukaisesti, sinun tulee lisätä 'sLanguage'-sarake yhteystietolistaan ja käyttää kielikoodeja näiden arvojen mukaisesti.

Lue lisää metadatan lisäämisestä sähköpostikampanjaan tämän artikkelin kohdasta

"3. Metatietojen lisääminen tekstiviestien ja sähköpostilistojen yhteystietojen kautta".

Yleistä tietoa sähköpostikampanjan luomisesta löydät myös täältä.