Hvordan laver jeg bogmærker?
Opdateret over en uge siden

Det er muligt at gemme sine specifikke søgninger, sorteringer og grupperinger i Intempus som et bogmærke. På den måde slipper du for, at skulle lave de samme søgninger hver gang. Du kan for eksempel lave et bogmærke over en lønperiode, så du nemt får et overblik over medarbejders indberetninger.

Du kan lave bogmærker flere steder i Intempus, men her vil vi vise, hvordan du laver det under Indberetninger:

• Gå under Indberetninger i menuen

• Først skal du sørge for, at du har den søgning, du ønsker at gemme. Du kan læse mere her, hvordan du laver den bedste sortering

• Efterfølgende skal du trykke på Stjernen oppe i søgefeltet i højre hjørne

• I den lille menu, der kommer frem skal du give dit bogmærke et Navn

• Du kan gemme de kolonner, du har valgt

• Hvis du gemmer dit bogmærke som et virksomhedsbogmærke, vil du kunne benytte bogmærket flere steder i systemet. Andre administratorer i Intempus vil også kunne se bogmærket

• Derefter skal du trykke Gem på den grønne knap

Når du har lavet et bogmærke, kan du finde det på denne måde:

• Tryk på Bogmærkesymbolet oppe i toppen af siden, til venstre for søgefeltet

• Nu kommer der et nyt vindue, hvor du både kan se dine egne gemte bogmærker, men også virksomhedsbogmærker

• Her skal du blot trykke på det bogmærke, du ønsker at få vist

• Det kan være nødvendigt, at ændre i start- og slutdato efter du har valgt bogmærket. Det gør du således

• Tryk på den lille pil i søgefeltet i højre hjørne

• Vælg start- og slutdato

• Tryk Søg på den grønne knap