Alla samlingarOffert
Hur man skickar en offert till kund i Mowin

Skapa,laddar ner och skickar en offert till en kund, från att öppna offerten till att skicka den via e-post eller annan kommunikationskanal.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att följa dessa steg kan du enkelt förbereda och skicka din offert till kunden. Detta tillvägagångssätt säkerställer att du skickar en professionell, lättläst PDF-version av din offert, vilket kan öka dina chanser att vinna kundens förtroende och acceptans.

Följ dessa steg för att skicka din offert till kunden:

1. Öppna offert

• Leta efter ikonen som symboliserar en penna och ett papper

2. Välj offert

• Bläddra genom din lista och välj den offert du vill skicka

3. Hitta utskriftsikonen

• Leta efter utskriftsikonen i det högra hörnet av skärmen

4. Skapa PDF

• I den nya vyn, leta efter knappen "Skapa PDF" i det vänstra hörnet

5. Ladda ner dokumentet

• När PDF:en har skapats har du två alternativ:
      a) Högerklicka på PDF:en och välj "Ladda ner" från menyn
      b) Klicka på nedladdningsikonen i det högra hörnet av PDF-visaren

6. Skicka offert till kund

• Nu när du har laddat ner offertförslaget, kan du skicka det till kunden via din vanliga e-postklient eller kommunikationskanal

Nyckelord: Skicka offert, Kundkommunikation, PDF-offert,Kundrelationer, E-postoffert, Kundpresentation, Kundinteraktion, Offertförsändelse