Duplicera

Skapa en exakt kopia av en arbetsorder. Detta kan göra det möjligt att ha arbetsorder-mallar i Mowin.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Duplicera en arbetsorder

Skapa en exakt kopia av en arbetsorder. Detta kan göra det möjligt att ha arbetsorder-mallar i Mowin.

1. Gå till Hem-fliken på en arbetsorder

2. Leta efter Mer-ikonen uppe till höger och tryck på Duplicera

3. Välj vilka delar av arbetsordern som ska dupliceras

Nummerserie

För att ändra arbetsorderns nummerserie, följ dessa steg:

1. Navigera till Admin i huvudmenyn till vänster

2. Klicka på Organisationsinställningar

3. Gå till fliken Applikationsinställningar

4. I fältet Nästa arbetsordernummer, skriv in önskat nummer

Går det att ändra arbetsordernummer på en redan skapad arbetsorder?

Nej, arbetsordernummer går inte att ändra. Däremot kan du ställa in vad arbetsorderns nästa nummer ska bli.

Kan man slå ihop arbetsordrar?

Nej, det går inte att slå ihop arbetsordrar. Det går däremot att flytta eller kopiera material från en arbetsorder till en annan.