Alla samlingarMowin appenArbetsorder
Skapa temporär kund - Arbetsorder

Skapa en temporär kund i samband med en arbetsorder, vilket är användbart för engångsuppdrag eller potentiella kunder

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa ny temporär kund för arbetsorder

En temporär kund är en kundpost som skapas specifikt för en arbetsorder utan att läggas till i det permanenta kundregistret. Detta är idealt för engångsuppdrag eller potentiella kunder i ett tidigt skede.

Fördelar med temporära kunder:
✓ Snabbare process för att skapa arbetsorder för engångskunder
✓ Minskar onödig data i kundregistret
✓ Flexibilitet att senare konvertera till permanent kund vid behov

Följ dessa steg för att skapa en temporär kund:

1. Öppna Arbetsorder

• klicka på ikonen som liknar en skiftnyckel i menyn

2. Välj Skapa ny arbetsorder

• Leta efter knappen i det vänstra hörnet av skärmen

3. Klicka på Skapa ny kund

• Hitta den blå texten med tillhörande ikon

4. Fyll i informationsfältet

• Välj kundtyp:

• Privatperson

• Förening

• Företag

• Fyll i resterande information baserat på vald kundtyp

💚 Tips:

• En temporär kund sparas endast i den aktuella arbetsordern

• För att behålla kunden för framtida bruk, klicka på Spara till kundregistret

• När du sparar till kundregistret skapas automatiskt ett unikt kundnummer

Nyckelord: Temporär kund, Arbetsorderhantering, Kundhantering, Datahantering, Effektivisering, Kundregister, Uppdragshantering