Alla samlingarOffert
Fakturaadress - Offert

fakturaadress i offerter och ger en steg-för-steg guide för att lägga till eller uppdatera denna information i Mowin.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Fakturaadress

Fakturadressen är den adress dit fakturan ska skickas om kunden accepterar offerten. Det är den information som kommer att användas i ditt fakturasystem, oavsett om du använder Fortnox, Visma eller något annat system.
​Fakturadressen är en viktig del av din offert eftersom den säkerställer att eventuella framtida fakturor hamnar på rätt plats.

Lägg till fakturaadress

Lägg till fakturaadress i offert

Följ dessa steg för att lägga till eller uppdatera fakturaadress i en offert:

1. Öppna offert

• Ikonen som liknar en penna och papper i huvudmenyn

2. Välj eller skapa offert

• Öppna en befintlig offert eller klicka på Skapa ny offert

3. Hantera kund

• För befintlig kund:
      a. Klicka på pennikonen bredvid kunduppgifterna för att öppna kundkortet
      b. Navigera till sektionen Fakturaadress

• För ny kund:
      a. Klicka på Skapa ny kund
      b. Hitta sektionen Fakturaadress i formuläret

4. Fyll i fakturaadressuppgifter

• Adress

• Postnummer

• Ort

• E-postadress för fakturering

Nyckelord: Fakturaadress, Offerthantering, Kunduppgifter, Fakturering, Kundkort, Datahantering